august 22, 2016 Redaktør

“Det der er tilbage” research

What-is-left-web-foto-Ramon-news

I løbet af sommeren har vi afholdt 2 ugers indledende research som forberedelse på forestillingen “Det der er tilbage”, som skal have premiere i april 2017. “Det er er tilbage” er en intimforestilling om det at miste en man har nær. I selskab af en danser og en operasangerinde går publikum igennem en tunnel af hæklede og vævede minder om en der er gået bort – og mindes måske om nogen de selv har mistet.

I løbet af sommeren har vi udviklet ideer og testet skitser af både kompositioner og scenografi – og det tegner rigtig godt! Forestillingen er stadig i høj grad under udvikling, men vi glæder os allerede rigtig meget til at kunne fortælle mere om forestillingen i løbet af efteråret og vinteren.

“Det der er tilbage” spiller fra d. 20. april – 11. maj i kirkesalen i det gamle Skt. Elisabeth Hospital på Amager (hvor Amager Hospital før har haft til huse).
Forestillingen spiller dagligt tirsdag til lørdag, kl. 20:00.

Læs mere om “Det der er tilbage” her.

Køb billetter her.

Kontakt GLiMT