august 31, 2019 Redaktør

Premiere på “Ilt”

Den 31. oktober er der premiere på “Ilt”, vores nye co-produktion med ZeBU

“Ilt” er en solo-forestilling for børn, hvor en mand spiller og fortæller om hans 5 saxofoners historie, der spænder fra alt mellem den sidste italienske bassaxofon der blev lavet, en dansk jazzsaxofonists sidste åndedrag og en bedstefars arvestykke fra 1920´erne. Igennem historierne der kommer til udtryk med akrobatik, saxofonspil og publikums medspillen i musikken, kommer vi ind på det tætte samspil mellem saxofoner og vores åndedræt, og hvordan det påvirker alt i os.

ILT ligger i krydsfeltet mellem fysisk teater, nycirkus, akrobatik, live musik og fortælleteater, og går filosofisk og æstetisk til værk i behandlingen af emnet om saxofoner, luft og åndedræt.

Klik her for at læse mere om forestillingen

Klik her for at booke din billet

Klik her for at læse mere om ZeBU

Kontakt GLiMT