april 2, 2019 Redaktør

GLiMT skaber forestilling med Østerbro Lilleskole

Vi begynder en 2 måneders workshop for eleverne på Østerbro Lilleskole.

60 børn i alderen 8 – 12 år på Østerbro Lilleskole skal skabe en stedspecifik forestilling baseret på temaet “kolonisering”, vejledt og instrueret af kunstnere fra GLiMT. De vil blive introduceret for cirkus og fysisk teater discipliner af 3 professionelle artister, som også vil undervise eleverne i grundlæggende principper bag en kreativ proces.

 

Projektet gennemføres med støtte fra Statens Kunstfonds Huskunstnerordning, og projektet vil starte emd workshops hver tirsdag fra d. 23. april indtil slutningen af juni, hvor børnene vil opdage en bred række cirkus og danse-discipliner, såsom akrobatik, skuespil, koreografi og partnerskab, såvel som hvordan man udtrykker et tema gennem kroppen foran andre.

Endelig vil der være to intense arbejdsuger, hvor børnene vil skabe deres egen stedspecifikke forestilling, som vil blive præsenteret i slutningen af juni.

Projektet skabes i samarbejde mellem GLiMT og skolelærerne fra skolen. Børnene kommer til at diskutere temaet i forestillingen i deres regulære undervisning, men vil også komme til at inkorporere alle deres regulære kreative timer i aktiviteter såsom musikskabelse og konstruktion af rekvisitter, scenografi og kostumer i løbet af den kreative proces.

 

Josephine Wulff Randrup  kommer til at undervise og instruere forestillingen, og Esther Wrobel  og Lars Lindegaard Gregersen kommer til at undervise og assistere i løbet af projektet. Camila Sarrazin kommer til at assistere i skabelsen af scenografi og kostumer.

 

Læs mere om GLiMTs tidligere workshops her.

Østerbro Lilleskoles hjemmeside findes her.

Kontakt GLiMT