juli 19, 2018 Redaktør

GLiMT medvirker i Tanzmesse’s officielle program

I slutningen af august tager vi til Tanzmesse i Düsseldorf. Her skal vi præsentere vores forestilling “Rammer” gennem en visning med performerne og instruktør Lars Lindegaard Gregersen for deltagere fra hele verden. “Rammer” er en co-produktion med Limfjordsteatret og Vendsyssel Teater og havde premiere i januar 2017. På Tanzmesse får vi mulighed for at udvide vores internationale netværk, og her kan vi også finde mulige samarbejdespartnere rundt om i verden.

Tanzmesse er den største scenekunstmesse for moderne dans, og der kommer mange hundrede deltagere fra dansebranchen. Læs mere om messen her: www.tanzmesse.com/

Til november rejser vi over søen til CINARS Biennale i Montréal. CINARS fungerer som salgs- og promoveringsplatform for performere, teatre og kunstnere, og her er vi en del af den fælles danske delegation.
Læs mere om CINARS biennalen her: www.cinars.org/en/biennale

Læs mere om “Rammer” her: www.glimt.info/da/rammer

Kontakt GLiMT