februar 18, 2016 Redaktør

Produktionsassistent søges til Underskoven

Foto: Soeren Meisner

Vi søger en produktionsassistent til et praktikforløb i maj – juni, til UNDERSKOVEN, der spiller udendørs på Kalvebod Fælled 26. maj – 15. juni 2016.Mulighed for virksomhedspraktik. Vi har brug for assistance til afvikling og forefaldende Produktionsopgaver i perioderne ca. 9. – 14. maj og 23. maj – 18. juni.
Hvis det har interesse kan perioden også udvides til at inkludere flere opgaver.

UNDERSKOVEN er en fysisk-visuel stedsspecifik forestilling for aldersgruppen 8 – 88 år, hvor en del af oplevelsen er en rejse på cykel ud over Kalvebod Fælled, et af Københavns mest fortryllende naturområder. Vi arbejder med ekstrem fysik, akrobatik og musikalske fortællegreb. UNDERSKOVEN er sat i scene i Pinseskoven, hvor vi skaber et magisk parallelunivers, som publikum begiver sig ind i.

Medvirkende: Filippa Suenson, Glenn Ziqver Xavier, Lars Gregersen, Camila Sarrazin, Hanne Raffnsøe, Henriette Groth. Instruktion: Lars Gregersen.

Forestillingen havde premiere i maj 2015, og vender nu tilbage med en repremiere pga stor efterspørgsel. Læs mere om forestillingen ved at klikke her.

Praktikforløbet er ulønnet og kan være del af en uddannelse eller virksomhedspraktik.

Hvis vi har fanget din interesse, så kontakt producent Jonas Schou Hansen på jonas@glimt.info eller tlf. 2860 5521.

Kontakt GLiMT